LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

14 Haziran 2017 Çarşamba

LR Aloe Vera Güneş Bakımı Ailesiyle Tanışın :)

Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyun..

Yaz sıcaklarının iyiden iyiye kendini hissettirdiği, herkesin tatil planları yaptığı veya gitmeye başladığı bu günlerde cildinize daha fazla özen göstermeniz gerektiğini biliyor musunuz?


Güneşin yaşamımızdaki yeri çok önemli elbette. Güneş ışınları ile ciltte D vitamini sentezlenir ki kemik gelişimi için çok önemli role sahiptir. Bazı cilt hastalıkları ve aknelerin iyileşmesinde de olumlu etkisi vardır ancak doğru bir şekilde korunulmadığında yararlı olduğu kadar zararları da vardır.

Güneşin ultraviyole ışınları cildimizde güneş lekelerine, kılcal damarların ortaya çıkmasına (rozasea vb.), benlerin ve kötü huylu lezyonların oluşmasına neden olur. Ayrıca hyaluronik asit ve kollajen lifelerin üretimini yapan hücrelerin DNA'larında hasara yol açarak DNA'nın kendi kendini onaramaz hale gelmesine neden olur. Bunun adı yaşlanmadır.





İşte bu sebeple sadece tatilde güneşlenirken değil, günlük yaşantımızda da güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güneş kremi kullanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Çocukların da bol bol sokakta, parkta olduğu güneşli günlerde güneş kremi sürmeden dışarı çıkmamalıyız. Ancak rastgele sıradan bir ürün cildinizi yaşlandırabilir, yeterli koruma sağlayamaz ve hatta alerjilere bile yol açabilir.

Peki ama güneş kremi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Güneş koruma faktörü (SPF)

Güneş koruma faktörü (Sun Protection Factor) kelimesinin kısaltması olan SPF bize ürünün UVB ışınlarına karşı etkinliği hakkıında bilgi verir.

SPF 15'lik bir güneş kremi UVB'ye karşı %93'lük koruma sağlarken, SPF 30 %97 başarı gösterir. SPF 45-50'lilere çıktığımızda ise bu oran sadece %1-2 artarak %98'lere ulaşmakadır. Çocuklar ve açık tenliler için SPF 30 ve üzeri tercih edilmelidir.


Geniş spektrumlu koruyucular


SPF sadece ürünün UVB ışınlarına karşı etkisini gösterir. Ancak Amerikan Dermatoloji Akademisi daha geniş kapsamlı bir kremin gerekliliğini vurgulamaktadır. Çünkü diğer zararlı bir ışın olan UVA cildin yaşlanmasına yol açmaktadır. Bu nedenle kremin etiketinin üzerinde hem UVB hem de UVA ibaresinin yer almasına özen göstermelisiniz.

Suya dayanıklılık

Özellikle tatil zamanlarında ve devamlı suya girip çıkan çocuklar için güneş kreminin suya dayanıklı olması son derece önemli. Yani bu ürünler cildiniz ıslansa bile uzun süre etkisini sürdürebilir.


Şimdiiiii.. Bütün bunları göz önüne alarak LR Aloe vera güneş kremlerini tanıyalım ve değerlendirelim.


Aloe Vera Güneş Losyonu SPF 30 (UVA), %40 Aloe Vera
Aloe Vera Güneş Jel Krem SPF 20 (UVA + UVB), %40 Aloe Vera
Aloe Vera Güneş Kremi SPF 50 (UVA), %40 Aloe Vera
Aloe Vera Güneş Spreyi SPF 30 (UVA + UVB), %30 Aloe Vera
Aloe Vera Anti-Aging Güneş Kremi SPF 20 (UVA + UVB), %40 Aloe Vera
Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem %70 Aloe Vera



Benim, kendim ve 2.5 yaşındaki kızım için tercihim Aloe Vera Güneş Spreyi. SPF 30 ile günlük koruma için yeterli ki kızım da ben de çok beyaz tenli değiliz. Sprey olduğu için kullanımı rahat. Üstelik hem UVA hem de UVB koruma sağlıyor. Parka çıkmadan önce mutlaka kremi uyguluyoruz.

Siz beyaz tenli iseniz veya tatilde kullanmak için bir krem arıyorsanız Aloe Vera Güneş Kremi SPF 50 tercih etmenizi öneririm. Günlük kullanımda beyaz tenliler için yüksek koruma sağlarken, suya dayanıklılığıyla denizde kurtarıcınız olacak. Avustralya standartlarına göre üretilen Güneş Kremi SPF 50, özel ter ve suya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçmiştir. Sürdükten sonra suyla temas etseniz bile 4 saat boyunca kremin koruması 50 faktörün altına düşmemektedir.

Yaşlanmaya karşı koruma için ise Anti-Aging güneş kremini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüz dekolte ve boyun bölgesi için idealdir ve gündüz kremi yerine geçer.


Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem ise güneş sonrası cildi rahatlatır, yumuşatır ve cildin elastikiyetini muhafaza eder. %70 aloe vera içerir.

Ayrıca Lr Aloe Vera güneş serisini diğer ürünlerden ayıran en önemli özellik ise yüksek oranda Aloe Vera içermeleridir.



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.