LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

30 Haziran 2017 Cuma

Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer??

Göz Altı Morlukları Neden Oluşur?

Çevremizde bir sürü kişiyle karşılaşmışızdır göz altı morluğu olan. Gözlerinin altı mor birini gördüğümüzde ise ilk aklımıza gelen yorgun ve uykusuz olduğudur. Bu doğru bir tanıdır ancak tek nedeni uykusuzluk ve yorgunluk değildir. 



Stresli ve yoğun bir iş yaşantısı, hayatın zorlukları, yetersiz beslenme, kalitesiz makyaj malzemesi kullanımı, hamilelik ve regl dönemi, ilaç kullanımları, ilerleyen yaş, kalıtsal özellikler ve en başta da dediğimiz gibi uykusuzluk ve yorgunluk göz altlarının solgun ve cansız görünmesine hatta morarmasına neden olur. Güzellik açısından hiç de hoş görünmeyen bu morluklardan kurtulmak sanıldığı gibi imkansız veya zor değildir. 

Göz altı morlukları nasıl geçer? 

Göz altı morlukları için öncelikle yaşam kalitenizi artırmanız gerek. Bunun için günlük hayatta yapabileceğiniz şeyler şöyle;
◼ Dengeli beslenme
◼ Güneşe karşı korunma
◼ Düzenli uyku
◼ Uzun süre televizyon ve bilgisayar başında kalmamak
◼ Soğuk su kompresi uygulamak
◼ Yüksek yastık kullanmak

Bunlar hem yaşam kalitenizi arttıracak hem de daha iyi görünmenizi sağlayacaktır. Ancak sadece bunlar yeterli olmayabilir. Böyle durumlarda göz altı morlukları için birçok tedavi yöntemleri vardır. Tedavi yöntemleri göz altı morluklarının seviyesine göre değişmektedir. 

Başlıca yöntemler;
◼ Göz altı kremleri
◼ Lazer tedavi yöntemi
◼ Kimyasal peeling
◼ Dolgu tedavisi
◼ Cerrahi tedaviler
Bu yöntemlerde en zahmetsiz ve maliyetsiz olanı takdir edersiniz ki göz altı kremleri kullanmaktır. Ancak kullanacağınız kremleri iyi seçmeniz gerekir. Bu konuda 30 yıllık tecrübesi ve doğal içerikli ürünleriyle LR'a güvenebilirsiniz. 

Peki hangi ürünleri ve nasıl kullanacaksınız?

LR Aloe Vera Konsantre Jel ve Platinum Express Eye Cooler göz altı morluklarında en iyi sonuç veren 2 ürün. Bu iki ürünü düzenli bir şekilde kullandığınızda zamanla göz altı morluklarından kurtulduğunuzu göreceksiniz.


Platinum Express Eye Cooler 

Hafif ve hızlı emilen yapısı ile göz çevresini nemlendirir ve tazeler. Uyarıcı ve canlandırıcı etki sağlar, yorgun gözlere iyi gelir. Lumin-Eye®, yeşil kahve ve Hyaluronik asit içeriği ile göz altı halkalarının ve ince kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Sabah ve akşam göz çevresine hafif vuruşlar yaparak uygulayın. 

Aloe Vera Konsantre Jel 

%90 aloe vera içerikli, aloe vera yaprak jeline yakın kıvamda ve formda olan bu jeli buzdolabında soğutarak kullanın. Haftada 2 kez göz altına yoğun miktarda maske uygulaması yapılabilir. Bu göz altı lekelerinin giderilmesine yardımcı olacak, cildi tazeleyip hoş bir serinlik sağlayacaktır. 




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.























28 Haziran 2017 Çarşamba

LR Kazanç Sistemi

Doğrudan Satış (Network) Nedir?

Lr Health and Beauty bir doğrudan satış (network) firmasıdır. Peki nedir bu doğrudan satış?

Doğrudan satış; ürünlerin veya hizmetlerin tüketicilere doğrudan sunulduğu bir pazarlama tekniğidir. Doğrudan satış yüksek kaliteli ürünleri kişisel ilişki kurarak müşterilere ulaştırmanın bir yoludur. Doğrudan satış sistemi gerek tüketiciler için, gerekse de girişimciler için önemli fırsatlar ve faydalar sunmaktadır. 
◼ Öncelikle, doğrudan satış girişimciler için esnek çalışma imkanı demektir. Çalışma günlerinizi ve saatlerinizi sizin belirlediğiniz bir sistemdir. 
◼ Diğer önemli bir avantaj ise sermaye gerektirmemesidir. İş kurmak için bir dizi prosedürle uğraşmanıza, mekan kiralamanıza ve elektrik, su vb. gibi maliyetlere katlanmanıza gerek yoktur.  
◼ Girişimcilere diploma, eğitim düzeyi, askerlik durumu, mezun olduğu okul veya not ortalaması gibi sorular sormaz.
◼ Tüketiciler normal mağazacılıktan farklı olarak kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlara sahip olma imkanına kavuşur. Çünkü üreticinin reklam, toptancı, mağaza ve çalışan gibi giderleri yoktur. Bunları maliyet olarak ürünlere yansıtmadığından fiyatları perakende ticarete göre daha uygundur.

LR ile Nasıl Para Kazanılır?

LR iş ortağı sayesinde LR ürünleriyle tanıştınız, memnun kaldınız ve siz de bu işi yapmaya karar verdiniz. Peki bundan sonra ne yapacaksınız? LR ile nasıl para kazanacaksınız?

Öncelikle LR iş ortağı olduktan sonra sattığınız tüm ürünlerde %40 kar marjınız var. Yani siz firmadan ürünleri 100 TL'ye alır, 140 TL'ye satarsınız. Para kazanmanın ilk yolu sıcak satıştır. Ancak size esas parayı kazandıracak, sizi liderliğe götürecek olan şey sağlam bir ekip kurmaktır. Network sisteminin amacı da budur. Siz, sizin yaptığınız iş ortakları ve onların iş ortakları ile devamındaki tüm iş ortaklarından para kazanırsınız. Herhangi bir iş ortağı sayısı sınırı yoktur. Tüm alt derinliklerden para kazanmaya devam edersiniz. Sizin ve ekibinizin toplam satışı üzerinden prim kazanırsınız. Ekibiniz ne kadar büyürse, satış hacminiz de artacağından alacağınız prim de sürekli artar. Primlere ek olarak belirlenen puan hedeflerine ulaşabilmeniz halinde firma yaşam kalitenizi yükseltecek hediyeler ile sizi ödüllendirir. Bunlar tablet, cep telefonu, eğitim seminerleri ve otomobildir. Ekip puanınıza göre Corsa / Clio, Mecedes Benz A,B,C,E Class ve Porsche tahsis edilir.


Primleriniz sizin ve ekibinizin toplam iş hacmi (GV) üzerinden hesaplanmaktadır. Kazanacağınız ödüller ise toplam PW üzerinden hesaplanmaktadır. 
Yandaki tabloda kolay hesaplanabilmesi açısından 1 GV = 1 PW = 1 TL olarak baz alınmıştır.
Buna göre 250 PW'den sonra prim hak etmeye başlarsınız ve puanınıza göre priminiz de artar.





Örneğin; 1000 TL'lik satış yaptığınızı düşünelim. 1000 TL'lik satış üzerinden %40 kar marjı ile 400 TL kazanırsınız. 1000 TL siparişiniz de 1000 PW olarak sizi %9 prim basamağına çıkarır. Böylece 90 TL de prim hak edersiniz. 1000 TL'lik satıştan 400 + 90 = 490 TL kazancınız olur. Ekibinizde sizin gibi primli kollar olduğunda ise onların primlerinden de fark primi kazanırsınız. Onların prim değeri ile sizin prim değeriniz arasındaki fark size yine prim olarak yansır. Ve siz primli iş ortaklarınızdan da kazanarak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. 

LR İş Ortağı Olma ve Sipariş Koşulları

◼ LR iş ortağı olmak için minimum 99TL'lik  bir alışveriş yapmanız gerekmektedir. Bunun da mantığı ''önce kendiniz alın,kullanın daha sonra tavsiye edin'' dir. Bunun yanı sıra sadece ilk alışverişe özel iş setlerinden alarak da iş ortağı olabilirsiniz.
◼ İş ortağı olduktan sonra sipariş verme zorunluğu yoktur. 
◼ Aylık aidat, kota gibi zorunluluklar yoktur. Sadece prim hak ettiğiniz ay priminizi alabilmek için 100PW kişisel puan yapmanız gerekmektedir. Prim hak etmediğiniz aylarda ürün almak zorunda değilsiniz.
◼LR açık hesap çalışmaz. Yani ürünleri alıp, parasını daha sonra ödemek gibi birşey söz konusu değildir. Sipariş verdiğiniz ürünleri alabilmek için ödemeyi yapmış olmanız gerekmektedir.Aksi takdirde ürünler firmadan çıkmaz. EFT/Havale, kredi kartı, kapıda nakit/kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur.
 Minimum sipariş tutarı 75 TL'dir. 150 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. 150 TL altındaki siparişlerde ise kargo ücreti standart 7 TL'dir. Kapıda ödemelerde ise 5 TL işlem ücreti alınır.
◼ Şirkete borçlanma diye bir şey söz konusu olmadığı için üstünüzdeki kişiler sizden habersiz sizin adınıza sipariş veremez. Verse bile ödeme yapmadan ürünleri alamayacağından hiçbir şekilde siz şirkete borçlanmazsınız. 
◼ Bir sene boyunca hiç sipariş vermezseniz üyeliğiniz kendiliğinden iptal olur.


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.






















LR Zeitrgard 2 ile Kırışıklıklara Veda..

LR ile Yaşlanmaya Son..

Cilt yaşlanmasına özgü birçok belirti vardır. Alındaki kırışıklıklar, kaş arasında oluşan çizgiler, kaz ayağı görünümü, gözaltı torbaları, perioral kırışıklıklar, nazalobial kırışıklıklar ve boyun kırışıklıkları yaşlandığınızın göstergeleridir. 

... ve bunların bir çaresi var: ZEITGARD Anti-Age Sistem

LR'nin kırışıklık karşıtı cihazı Zeitrgard 2 Anti-Age düzenli kullanımda kırışıklıkları azaltır, cildinizin sağlıklı görünmesine yardımcı olur. 
Ancak pek çok kişi tarafından cihaz '' yüz ütüsü'' olarak adlandırılıyor ve bu yanlış kullanıma neden oluyor. 
Zeitgard 2 tek başına veya başka markaların kremleriyle kullanılırsa hiç bir işe yaramaz. Çünkü kırışıklıkları azaltan cihaz değil, aslında LR Anti-Age kremleridir. Cihazın amacı ise sıcak modda gözenekleri açarak kremlerin cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlamak, daha sonra soğuk modda ise gözenekleri küçülterek kremlerin deri içerisinde hapsolarak daha uzun süre etki etmesini sağlamaktır. Bu nedenle cihazı başka ürünlerle kullanmak fayda sağlamayacaktır.

LR Anti-Age kremlerinde ise yenilikçi 2 etken madde bulunmaktadır; H₂O Patch ve Ultra Filling Spheres 
H₂O Patch; kontrollü şekilde cilt içerisinde dağılarak optimum ve uzun süreli nemlendirmeyi sağlar.
Ultra Fillling Spheres ise cilt içinde suyu emerek hızlı bir şekilde ve büyük oranda şişerek cilt yüzeyindeki kırışıklıkları ve ince çizgileri doldurur. Kremlerin kullanıldıktan sonra hemen gözle görülür fark yaratmasının sebebi budur. 

Zeitgard 2 Nasıl Kullanılır?

Yukarıda da dediğim gibi kırışıklıkları yok eden cihaz değil kremlerdir. Bu nedenle cihazı sıcak modda 1 saat boyunca yüze uygulamak ütü gibi kırışıklıkları gidermeyeceği gibi  aksine cildinize zarar verebilir. Kırışıklıkları cihazı ve kremleri düzenli kullanarak azaltabilirsiniz. 
Cihazın toplam kulanım süresi 4 dakikadır. İlk başladığınız ay 4'er dakikalık 4 seans, 2.ay 4'er dakikalık 3 seans ve sonraki aylarda 4'er dakikalık 2 seans olmak üzere düzenli bir şekilde kullandığınızda kalıcı olarak kırışıklıkların azaldığını göreceksiniz. 

Zeitgard 2 hangi bölgeye ne kadar süre uygulanır?


Tabloda görüldüğü sürelerde ve ayarlarda cihazı düzenli kullandığınızda Zeitgard Anti-Age sistem kırışıklıkları azaltır ve cildin daha genç bir görünüme sahip olmasını sağlar. 
◼ Kullanıcıların %90'ı cildindeki nem oranının daha iyi hale geldiğini hissediyor. 
◼ Kullanıcıların %90'ı cildin elastikiyetinin değiştiğini onayladılar.
◼ %80'nin üzerinde kullanıcı hemen gözle görülebilir ve hissedilebilir sonuçlar elde edildiğini onaylıyor. 


Zeitgard 2 Anti-Age sistemi satın almak avantajlı mı?

Kırışıklıklardan kurtulmak için bir güzellik salonuna gittiğinizi düşünürsek eğer böyle bir cilt bakımı için en az 100-150 TL ücret ödersiniz. Tek seans da yeterli olmayacağından en az 5-6 seans buna devam etmeniz gerekecek. Ona vereceğiniz parayla cihazı alır hem dışarı çıkma derdi olmadan hem de istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz. Üstelik iş ortağı olarak cihazı satın aldığınızda çok daha avantajlı bir fiyata sahip olacaksınız.  



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.





























27 Haziran 2017 Salı

LR Health and Beauty System Hakkında

Nedir bu LR?

Herkes bir yerlerden artık LR'yi duymakta. Ancak sadece adını duyduğunuz bu firma ve iş ortaklığı ile ilgili daha fazlasını merak ediyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun!!

LR, 1985 yılında Almanya'nın Ahlen şehrinde ''LR Cosmetic'' adı ile kuruldu. Ürün portföyü, şirketin kendi parfüm serilerinden, vücut bakım ürünlerinden oluşuyor. Yıllar içinde büyük başarılar kazanan LR, hem ürün portföyünü arttırdı, hem de uluslararası bir firma olup birçok Avrupa ülkesinde şube açtı. 10.yıl jübilesinde eşsiz otomobil konseptini kurdu ve 200 danışman LR Mercedes'lerini teslim aldı. Yıllar içinde birçok ünlü starla iş birliği yaptı. 25.yılında Hollywood süper starı Bruce Willis ilk parfümünü özel olarak LR için geliştirdi. Mevcut otomobil konseptine son noktayı Porsche ile koydu. 30. yılı olan 2015 yılında Avrupa Doğrudan Satış Birliği'nin (Seldia) Astra Ödülü'nü alarak, Avrupa'nın en iyi doğrudan satış şirketi olarak seçildi.
Firmanın ürettiği ürünler çoğunlukla bitkisel içerikli. Kendi tesislerinde özel olarak ürettiği ''Aloe Vera'' hücre yenilenmesine yardımcı bir bitki. Ürünlerinde yüksek oranda aloe vera bulunan LR, bilinen pek çok ünlü markaya göre hem uygun hem de kaliteli ürün üretmektedir.

Her gün başarılarına yenisi ekleyen bir şirkette iş ortağı olmak ister misin? 



Bugün dünya çapında 28 ülkede faaliyet gösteren, 1000 kişilik personel ve serbest çalışan yaklaşık 300.000 satış ortağı bu firmaya katılmak çok kolay. Sen de hemen iş ortağı olup sayısız LR ayrıcalıklarından faydalan. 



LR iş ortağı olmak için neler gerekli?

Lr iş ortağı olmak için sadece 18 yaşını bitirmiş olmak yeterli. Herhangi bir eğitim seviyesi, yaş, meslek vb. kısıtlama yok. Eğitim seviyeniz ne olursa olsun, ister çalışan ister ev hanımı, öğrenci, ister 18 yaşında ister 70 yaşında olun farketmez. Siz sadece isteyin yeter. En önemlisi bu işi yapmayı gerçekten istemek. 


LR iş ortağı olmanın ayrıcalıkları neler?



◼ LR iş ortağı olduğunuzda LR kataloğunda bulunan ürünleri %40 indirimli alırsınız.
Sadece ürünleri indirimli almak için bile iş ortağı olabilirsiniz.

◼ LR iş ortağı olduğunuzda firmanın puan sistemine göre hem prim kazanır hem de firmanın puanınıza göre size vereceği tablet, cep telefonu ve otomobil gibi hediyelere sahip olabilirsiniz. 

◼ LR iş ortağı olduğunuzda gümüş organizasyon liderliğine yükseldikten sonra miras bırakma ve emeklilik haklarına sahip olursunuz. Geleceğini kurtarmak için çalıştığımız çocuklarımız için bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi? 
Hangi şirkette işinizi çocuğunuza miras bırakabilirsiniz? Yıllarca çalışır emek verirsiniz ancak siz emekli olunca her şey biter. O şirketten hiçbir şekilde çocuğunuz yararlanamaz. Sanırım bunu yapan tek firma LR. Tek başına bu bile LR'yi tercih etmek için başlı başına bir neden değil mi?

◼ LR iş ortağı olduğunuzda ihtiyacı olan birçok kişiye belki de ışık olursunuz ve hayatlarını değiştirirsiniz. Bir çok kişi sizinle birlikte kazanır.

Hala iş ortağı değil misiniz? Siz düşünürken binlerce kişi hayallerine kavuştu. Neden hala bekliyorsunuz? 


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.