LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

6 Eylül 2017 Çarşamba

Zeitgard cihaz setlerinden müthiş kampanya!!

LR Zeitgard cihazlarda Eylül ayına özel %26 indirim fırsatı

ZEITGARD 1 TEMİZLEME SİSTEMİ

Yenilikçi ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı klasik yüz temizliğinde bir devrim yaratıyor. Bilinen klasik cilt temizliğine göre daha etkili ve özellikle de hassastır.

Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirleriyle yakın bir „Ağ“ oluşturur , ciltteki kirleri çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cildiniz artık bir sonraki yüz bakımınıza hazır hale gelir. Cilt temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. Kadınlar ve erkekler için olmazsa olmaz!




Dermatest tarafından onaylandı:

■ Osilasyon etkisiyle derinlemesine cilt temizliği
■ Yuvarlak uçlu fırça lifleri cilde dosttur, tahrişe sebep olmaz
■ Cilde zarar vermeden 10 kata kadar daha fazla temizlik
■ Eşsiz hijyenik MICROSILVER teknolojisi


Kullanımı

Bir dakikada ışıltılı ve temiz bir cilt mi?

Dermatest tarafından onaylandı: ZEITGARD Yüz Temizleme Fırçası klasik temizliğe göre 10 kat daha fazla etkili temizliği garantiliyor. ZEITGARD Yüz Temizleme cihazını temizle ürünü ile beraber yüzün her bölümüne (alın/burun, her bir yanak/çene) 20 saniyelik periyotlar halinde uygulayın. Cilt temizlenir, yenilenir, uyarılır ve düzenli kullanımda gerginleşebilir.


Gözle görülebilir sonuçlar

■ Derinlemesine temizlik ile daha güzel bir cilt■ Bir sonraki bakım aşaması için ideal bir hazırlık■ Masaj fonksiyonu sayesinde daha gergin ve düzgün bir cilt■ Daha parlak ve canlı görünen bir cilt dokusu




ZEITGARD 2 ANTI-AGE SİSTEM

ZEITGARD 2, bilindik üç dermatolojik uygulamayı , tek uygulamada buluşturmuştur. İlk aşamada, sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir. 



ZEITGARD 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Bu işlev, etken maddelerin cildin en derinlerine transfer edilmesinde artı bir etki gösterir. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.

Özel Faydaları

■ Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir■ Titreşim işlevi cilt katmanlarını uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.■ Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.■ Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.

Kullanıcılar onaylıyor;

■ %95’i, ZEITGARD 2 ile en iyi etken madde alımının olduğunu,■ %90‘nı, ciltte yoğun bir nem hissi sağlandığını,■ %90’nı, cildin elastikiyetinde bir iyileşmenin sağlandığını,■ %80’ni, gözle görülebilen ve hissedilen hızlı sonuçların olduğunu,■ %75’i göz çevresinde gözle görülür gençleşme









 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi



5 Eylül 2017 Salı

Süper İndirimler

Kaçırılmayacak Fiyatlara Aloe Vera Ürünler

Temmuz ayında LR şirketi yenilenerek ürün ambalajlarını değiştirmişti. Eylül ayında ise stoklarda kalan eski ambalajlı ürünler büyük indirimlerle satışa sunuldu. 





Ürünler tamamen aynı olup sadece ambalaj farklılığı nedeniyle indirimli satılıyor. Ancak stoklarla sınırlı olduğu için her an bir ürün tükeniyor. İş ortağı olmak ve ürünlerle tanışmak için harika bir fırsat. Kalan ürünler ve iş ortaklarına özel fiyatları aşağıdaki gibi.













 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi