LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

21 Aralık 2017 Perşembe

CİLDİNİZİ SOĞUKLARDAN KORUYUN!!

CİLDİNİZ KIŞA HAZIR MI?

  Cildimizin her zaman nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Ancak bu ihtiyaç kış mevsiminde soğuk havayla birlikte daha da artar. Soğuk hava ve rüzgara maruz kalan cildimiz özellikle de yüzümüz kurumaya başlayabilir. 



Cilt kuruluğunun nedeni ise uzmanlar tarafından şöyle açıklanıyor; soğuk havada vücut ısı kaybını önlemek için damarların çapını daraltarak kan dolaşımını azaltıyor. Bu da ciltte kuruluğa neden oluyor. Kuruluk ise kepeklenme, pullanma, kızarıklık, koyulaşma, yanma ve kaşıntı gibi pek çok probleme yol açabiliyor. 

Kadınlarda göz çevresinde tahriş ve koyulaşma gibi cildi yaşlı gösterebilecek bir görünüme sebep olabiliyor. Kuruyan cildin neden olduğu bir başka sorun ise ciltte egzama hastalığını tetikleyebilmesi.

Bu nedenle kış geldiğinde cildimize ekstra bakım yapmalı, onu soğuktan ve yukarıda saydığım oluşabilecek problemlerden korumalıyız. 

LR'ın yeni yıla özel harika bir set oluşturdu. Hem de fiyat avantajı ve yılbaşı özel hediye paketiyle!!


Aloe Vera Gündüz Kremi + Aloe Vera Gece Kremi + Aloe Vera 24 saat Nemlendirici Serum


Gündüz ve gece kremine ek olarak cildi 24 saat nemlendiren serum sunuluyor. Çok kuru ciltler için kusursuz nemlendirme sağlar. Cildin nem oranını maksimum seviyeye çıkartır. Cilt elastikiyetini tekrar kazanır, parlak ve taze bir görünüm elde eder. 


Cildiniz çok kuruysa en iyi etkiyi görebilmek için serumu gündüz ve gece kreminden önce uygulayın. Eğer çok kuru bir cilde sahip değilseniz ihtiyacınıza göre günde 1 defa sabahları kullanabilirsiniz.

Ayrıca cilt kuruluğunu önlemek için bu dönemde yediklerinize dikkat edebilir, farklı önlemler alabilirsiniz.

Işıltılı bir cildin püf noktaları

1) Bol sebze meyve tüketin: Özellikle portakal, mandalina, kivi, greyfurt, brokoli, maydonoz ve kuşburnu gibi C vitamini bakımından zengin besinler cilde nem veriyor. Ayrıca kolajen sentezini artırıyor. 

2)  Somon balığı yaşlanmayı engelliyor: Somon balığı elastikiyeti artırma özelliği olan astaxanthin içeriyor. Bu içerik ise yüzdeki derin çizgilerin oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor.  

3) Ispanak cildin su tutma kapasitesini artırıyor: A vitamini cildin kolajen sentezini artırıyor, su tutma kapasitesini artırıyor. Ispanak, havuç, lahana, biber, brokoli, kayısı, portakal ve mango gibi meyve ve sebzelerde bulunuyor. Balık yağı, yumurta, süt, tereyağı ve peynir ise A vitamini bulunan hayvansal kaynaklar.

4) Bol su tüketin: Cilt kuruluğunu önlemek için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta su tüketimi. Günde 2lt su tüketmeye çalışın.

5) Sıcak suyla yıkanmayın: Sıcak suyla duş almak ve banyo köpükleriyle yapılan uzun banyolar ciltte kuruluğu artırıyor. Bunun yerine ılık suyla duş almaya ve banyo sürenizin 10 dakikayı geçmemesine özen gösterin.



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.



Derya Koçyiğit :)


Gsm: 0533 375 3023
Instagram: 
mucizederyasi
Facebook: 
mucizederyasi