LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

9 Temmuz 2018 Pazartesi

ALOE VERA SAÇ BAKIM SİSTEMİ

LR ALOE VIA BESLEYİCİ ONARICI SAÇ BAKIM SİSTEMİ

Bakımsız saçlara artık elveda deyin! Sabahları uyanıp, aynada kendinizi gördüğünüzde daha güçlü, özgüvenli ve güzel hissedin. 


LR ALOE VIA Nutri-Repair Saç Bakımı ile kuru ve yıpranmış saçlar artık geçmişte kalacak! Aloe Vera yaprak jeli ve 7 doğal yağın eşsiz bir kombinasyonuna sahip yeni saç bakım sistemi, saçlarınızı besler, güçlendirir ve aynı zamanda onararak, kırılmaya karşı korur.






KURU VE YIPRANMIȘ SAÇLAR İÇİN ÖNERİLER 

Saçlar kuru ve yıpranmışsa, her şeyden önce Kütikül tabakası hasar görmüş, pürüzlü ve hatta gözenekli bir hal almıştır. Saçlar donuk, kırılgan bir hal alır ve kolayca keçelenir. Ayrıca nem, kapalı olmayan kütikül katmanından kaçabildiği için saç kolayca kurur. İdeal bir saç bakımı kuru ve yıpranmış saçları besleyen, yenileyen ve onaran bir etken maddesi içermelidir. Ayrıca saçın içten korunması, daha parlak ve kolay taranabilir bir hal alması için saçın üst tabakasını her yıkama sonrasında mühürlemelidir.





DOĞRU SAÇ BAKIMI 

Doğru bir saç bakımı saçı yıkamakla başlar. Saçınızı yıkamadan önce tarayın, şekil vermek için kullandığınız sprey gibi ürünlerin kalıntılarını böylece saçınızdan çıkarmış olacaksınız. Saçınızı her zaman ılık su ile yıkayın ve az miktarda şampuan kullanın. Saçınızı iyice durulayın ve saç kremi ile nemlendirin. Haftada 1-2 defa saçınıza maske yaparak kökten uca besleyin. Sıcak bir havlu ile saçlarınızı kurutun. Nemli saçları saç fırçası ile değil, sadece geniş dişli bir tarakla uçtan başlayarak dikkatli bir şekilde tarayın. 





LR ALOE VIA SAÇ BAKIM SİSTEMİ 



1-) ŞAMPUAN


TEMİZLEME & GÜÇLENDİRME 

Şampuan saçtaki kiri bir mıknatıs gibi çekerek, saçı hassas bir şekilde temizler. 2. Provitamin B5 saçları dıştan güçlendirir, %45 Aloe Vera Jel içeriği ise saç ve baş derisini nem ile besler.









2-) SAÇ KREMİ

YUMUȘAKLIK
Saç Kremi, saçları 7 farklı doğal yağ içeren Nutri-Oil-Complex ile içten besler ve onarır. Bakım yapan bileşenler saç yüzeyini düzleştirir ve mühürler. 







3-) SAÇ MASKESİ

UZUN SÜRELİ KORUMA
Saç Maskesi saçları 7 farklı doğal yağ içeren Nutri-Oil-Complex ile içten besler ve onarır. Saçın gözenekli yerlerini 18-MEA ile doldurarak, dayanıklılığını geri kazandırır ve uzun süre kırıklara karşı korur. Böylece saç yüzeyi daha sağlıklı ve parlak bir hal alır. 






4-) SAÇ SPREYİ

ISIYA KARŞI KORUMA
Saç spreyi, koruyucu bir tabaka görevi üstlenerek, saçların üzerini kaplar ve ısıya karşı korur. Saçları besler ve içeriğindeki Aloe Vera yaprak jeli ile saça ihtiyacı olan nemi sağlar.











➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.