LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

20 Haziran 2017 Salı

Hamilelikte oluşan çatlaklar nasıl geçer?

Doğum Çatlaklarından Kurtulun!!

Kadınların %90'nında doğum sonrası göbek çevresi, göğüs ve kalçalarda şimşek çakma görüntüsünde çatlaklar oluşabilmektedir.  İlk evresinde kırmızı olan çatlaklar daha sonra ten rengine göre genelde beyaz rende döner. Küçük çatlaklar zamanla geçebilmekte fakat büyük çatlaklar kendi kendine iyileşemez. 
Gebeliğin özellikle 5 - 6. aylarından itibaren kilo alımıyla birlikte karın daha belirgin hale geldiğinden çatlaklar en fazla bu aylarda oluşur. 
Derinin orta katmanı olan dermiste bulunan kollajen ve elastin liflerde oluşan hasarlarda, bu tabakaların yerini fibröz bantlar alır. Fibröz bantlar da vücutta çatlak olarak kendini belli ederler.

Doğum çatlakları, kadınların çok eski dönemlerden beri hamilelik sorunlarının başında yer alır. Ancak doğum çatlaklarından kurtulmak sanıldığı kadar zor ve zahmetli değil. Doğru ürünleri kullandığınız takdirde küçük çatlaklardan tamamen, derin çatlaklardan ise gözle görülür şekilde kurtulabilirsiniz. 

LR ile doğum çatlaklarına veda edin..   

Hamilelik sırasında vücuda ihtiyacı olan nem ve yağ kazandırılmazsa cilt çok gerildiği için haliyle ciltte yırtılmalar meydana gelir. Ciltte yaşanan yırtılma sonrası kalıcı çatlaklar oluşur. Ancak bu görüntüden kurtulmak LR mucizesi ile çok kolay. Bahsedeceğim ürünleri düzenli bir şekilde kullanırsanız, çatlakların yavaş yavaş küçülmeye başladığını, kılcal olan çatlakların ise tamamen yok olduğunu göreceksiniz. 

Çatlakların iyileştirilmesi için kullanılması gereken ürünler şöyle;

✦Aloe Vera Acil Durum Spreyi
✦Aloe Vera Şekillendirici 
✦El şeklinde lif


Ürünlerin kullanımı;

Her gün öncelikle sorunlu bölgeye Aloe Vera Acil Durum Spreyi uygulayın. Cilt spreyi iyice emip kuruduktan sonra (yaklaşık 1dk) Aloe Vera Şekillendirici Jel ile masaj yaparak cilde iyice yedirerek uygulayın. Haftada 2 kere el şeklindeki lifle sorunlu bölgeye masaj yaparak doğal peeling uygulayın. Zamanla çatlakların azaldığını göreceksiniz. Ancak ürünlerin düzenli kullanılması önemli. Ürünleri yukarıda anlatıldığı şekilde ve zamanlarda kullanmazsanız bir sonuç beklemeniz doğru olmaz. 

Şunu da hatırlatma da fayda var. Bunlar ilaç niteliğinde ürünler değildir. Tecrübe edilerek işe yaradığı gözlemlenmiş, bitkisel içerikli kremlerdir. Bu nedenle farklı bünyelerde farklı etkilere neden olabilirler. Kimi insanlarda hemen işe yararken kiminde daha uzun zaman gerekebilir. 

Doğum çatlaklarını oluşmadan önleyin!!

Doğum çatlaklarını oluştuktan sonra yok etmekten daha kolayı aslında hiç oluşmamasını sağlamak. Bunun için de hamilelik döneminde özellikle kilo alımının  başladığı zamanlarda mutlaka karın bölgesini yumuşatmak için krem kullanmak gerekiyor. 

Aloe Vera Şekillendirici Jeli karın bölgenize, düzenleyici vücut kremini de bacak ve basen bölgenize uygulayarak çatlak oluşumu önleyebilirsiniz.%30 aloe vera ve yeşil çay ekstresi ile cildi güçlendirir, elastikiyetini artırır. Gerilen karın bölgesi için ideal bir üründür. Her gün masaj yaparak karın bölgenize uygulayabilirsiniz. Cildinizin anında yumuşadığını ve elastikiyetini kaybetmediğini göreceksiniz.


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.