LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

16 Şubat 2018 Cuma

SELÜLİT NEDEN OLUŞUR? NASIL GEÇER?

SELÜLİT NEDEN OLUŞUR?


Selülit aslında vücudunuzun arınmaya ihtiyacının olduğun bir göstergesidir. Yağ, beslenme kaynaklı toksik maddeler ve su ciltte birikerek selülite neden olur. Selülitlerden kurtulmaya yönelik bir yaşam tarzı benimseyerek ve selülit giderici destek ürünler kullanarak bu portakal görünümlü cilt probleminden kurtulabilirsiniz. 




Selülitin erkeklerden daha çok kadınlarda görülmesinin nedeni kadınların cilt yapısındaki farklılıktır. Cildi bir ağ gibi sararak destekleyen  ve ona sıkılık veren kolajen lifler, kadın vücudunda ya hücrelerinin birikmesine daha müsait yapıdadır. Bazı kadınlar da bu kolajen liflerin yapısı genetik olarak erkek vücudundaki yapıya benzerlik gösterir. Bu da onlarda neden daha az selülit olduğunun açıklamasıdır. 

Selülitin farklı nedenleri vardır. Bunlar;

1. Genetik

Eğer annenizin selülit problemi varsa sizde de olması muhtemeldir. Vücut yapısı, metabolizma hızı, deri altında yağ dağılımı, kan dolaşımı bozukluğu gibi selüliti etkileyen faktörler genetiktir. Bu genler annenizden size geçmişse eğer, kilonuz ne olursa olsun selülit görülme ihtimali yüksektir.

2. Yaş

Yaşlandıkça deri altındaki kolajen liflerin yapısı bozulur, cilt esnekliğini ve sıkılığını kaybetmeye başlar. Cilt tabakası incelir ve yer çekiminin etkisiyle sarkar. Bu durum cildin altında depolanmış olan yağın yüzeye doğru itilmesine neden olur. Yaşlanmayı durdurmak mümkün değildir elbette ama sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek etkilerini azaltabilirsiniz.

3. Hormonlar 

Bazı hormonların selülit oluşumunu tetiklediği düşünülmektedir. Örneğin gebelik döneminde ciddi şekilde artış gösteren östrojen hormonu vücudun yağ depolamasını doğrudan etkiler. Bu da selülite neden olan bir etmendir.

4. Fazla yağlar

Selülitin oluşumuna aslında fazla yağlanma neden olmaktadır. Vücudun yağ oranı ne kadar yüksekse selülit oluşma ihtimalide o kadar yüksektir. Bu nedenle selülit oluşumunu engellemek için öncelikle vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmalısınız.



5. Kötü beslenme ve yanlış diyetler

Beslenme ile ilgili olarak rafine ve işlenmiş gıdalar, yağlı yiyecekler, karbonhidratlı gıdalar, şeker ve tuz tüketimi selülit nedenleridir. 
Ayrıca kendi başınıza yanlış diyetler uyguluyor, sık sık kilo alıp veriyorsanız selülite davetiye çıkarıyorsunuz demektir.

6. Yaşam biçimi

Sigara kullanımı ve fazla kafein kan dolaşımını olumsuz etkileyerek selülit oluşumunu tetikler. Stres ve hareketsiz bir yaşam da hormonal değişikliklerin yanı sıra selülit sorununuzun kötüleşmesine neden olabilir. 

LR DÜZENLEYİCİ VÜCUT KREMİ İLE SELÜLİTLERE VEDA EDİN

Zengin içerikli sıkılaştırıcı krem, içeriğindeki %30 aloe vera jeli, yeşil çay özü ve Legance® etken madde kompleksi ile yağ dokularının incelmesine yardımcı olur. Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını artırarak daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağlar.





■ Vücudunuzda toparlama işlemi yaparak sıkılaşmasını sağlar


■ Cildinizin daha pürüzsüz görünüm kazanmasını sağlar

■ Cildinizin daha düzgün görünmesini sağlar

■ Cildinizde bulunan fazla yağ dokularının incelmesini sağlar

■ Cildinize esneklik kazandırır

■ Cildinizin yumuşaklığını arttırır


LR Aloe Vera Düzenleyici Vücut Kremi kullanımı



Aloe Vera Vücut Sıkılaştırıcı Kremi günde 2 kere uygulayabilirsiniz. Ayrıca duş esnasında veya duş sonrasında cildinize dairesel hareketler ile cildinize yedirerek hafif masaj eşliğinde uygularsanız daha iyi sonuca ulaşabilirsiniz. 



✱Bilimsel araştırmalar vücut kreminin etkisini kanıtlıyor

Kullanıcıların;

■ %95'i daha iyi bir cilt yapısına sahip olduklarını onaylıyor.

■ %85'inde yapılan cilt ultsaronu ölçümündeki sonuçlara göre daha sıkı, pürüzsüz ve elastik bir cilde rastlanmıştır.

■ Cildinin %70'e varan oranda sıkılaştığı görülmüştür. 



✱ Blimsel araştırma, Institut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün kalça bölgesine uygulanarak yapılmıştır. Ayrıca her gün cilt ultrasonu ile ölçüm yapılmıştır.  



❕ LR ALOE VERA SIKILAŞTIRICI JEL İLE BİRLİKTE KULLANILDIĞINDA DAHA İYİ SONUÇLAR VERMEKTEDİR. 


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.







VÜCUT ÇATLAKLARI NEDEN OLUŞUR? NASIL GEÇER?

VÜCUT ÇATLAKLARININ NEDENLERİ NELERDİR?

Derideki çatlaklar özellikle kadınların en çok uğraştığı cilt problemleri arasında yer alıyor. Özellikle hamilelikte ve ani kilo değişimlerinde oluşan bu deformasyonlar zamanla çözülemeyecek boyutlara ulaşabiliyor. Bu nedenle çatlaklar oluşmadan ya da henüz oluşmaya başlamışken müdahale etmek en doğrusu.


Daha çok kadınlarda, kalça, baldır, karın ve göğüs bölgelerinde çatlaklar görülmektedir. En önemli nedenleri arasında kilo alıp vermedeki ani değişiklikler, gebelik ve vücudun nemsiz kalması sayılabilir. Ancak bu da selülit gibi her kadında görülmeyebilir. Çevresel faktörlerin dışında tamamen cilt yapısı ön plandadır. 

Deri çatlağı, çeşitli nedenlerle cildin iç kısımdan yırtılması olarak bilinir. İç kısımda oluşan yırtıklar cilt üzerinde çizik şeklinde görünür. Önce morarma şeklinde görülmeye başlayan çatlakların zamanla dış sınırları koyulaşmaya iç kısımları beyazlaşmaya başlar. Son olarak resimdeki gibi görünür. 




Çatlak oluşumu nasıl önlenir?

Çatlakların oluşmaması için büyük çaba sarf etmek gerekir. Öncelikle cildinizi her gün nemlendirmelisiniz. Özellikle kilo verme veya alma, gebelik gibi dönemlerden geçiyorsanız çok daha dikkat etmelisiniz. Günlük su tüketim miktarını kesinlikle tamamlamaya çalışın. 

Daha önceden oluşmuş çatlaklar için ne yapabiliriz? Çatlakları tamamen yok etmek çok zordur. Ancak düzenli bir şekilde doğru bir ürün kullanarak önemli ölçüde azaltabilirsiniz.



Bunun için sizleri hem çatlak tedavisinde kullanılan hem de sıkılaşma sağlayan harika bir ürünle daha tanıştırmak istiyorum.

LR ALOE VERA ŞEKİLLENDİRİCİ VÜCUT JELİ 

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan, çokça konuşulan ve etkisi kanıtlanmış bir ürün.

Cilt tarafından hızla emilen bu jel, daha çok karın ve üst kol bölgesi için idealdir. İçeriğindeki %30 aloe vera jel, yeşil çay özü ve IntenslimⓇ etken madde kompleksi ile bağ dokusunun elastikiyetini artırır. Böylece cilt gerginleşir ve sıkılaşır. Düzenli kullanımda karın bölgesinde incelme sağladığı, çatlakları azalttığı görülmüştür.



Aynı zamanda üst kol ve karın bölgesinde meydana gelen sarkmaları da toparlayıcı etki göstermektedir. 
Sarkma, kolajen ve elastin liflerin azalmasına bağlı olarak derinin sıkılığını yitirmesidir. Bu durum deriyi ve kasları gevşek hale getirir. Sarkmaları önlemek için yapılacak en güzel şey egzersizdir. Düzenli egzersizler kas kütlesini arttırır ve cildi sıkılaştırır. Aynı zamanda hava almasını sağlar. Günlük su tüketimi en az 2 litre olmalıdır. Kuru olmayan ve sıkı bir cilt için su tüketimi çok önemlidir. Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli elastikiyeti artırarak sarkmaların oluşmasını önler. Var olan sarkmaları da önemli ölçüde azaltır. Burada önemli olan ürünü doğru ve düzenli bir şekilde kullanmaktır. Günde 2 defa problemli bölgeye masaj yaparak uygulayın. 





❕ LR ALOE VERA DÜZENLEYİCİ KREM İLE BİRLİKTE KULLANILDIĞINDA DAHA İYİ SONUÇLAR VERMEKTEDİR. 

✱Bilimsel araştırmalar vücut jelinin etkisini kanıtlıyor

Kullanıcıların;

■ %100'ü daha iyi bir cilt yapısına sahip olduklarını söylüyor.

■ %70'i cildin elastikiyet kazandığını söylüyor.

■ %70'i cildin daha parlak ve gergin bir görünüm kazandığını onaylıyor. 

✱ Bilimsel araştırma, Institut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün karın bölgesine uygulanarak yapılmıştır. 




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.



13 Şubat 2018 Salı

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI L-RECAPIN

SAÇ DÖKÜLMESİ NEDEN OLUR? NASIL ÖNLENİR?

Saç dökülmesinin kalıtsal veya çevreye bağlı birçok nedeni olabilir. Mevsimsel değişiklikler, stres, demir eksikliği, hormon bozuklukları nedeniyle meydana gelebilir. 



Sağlıklı bir saç derisinde ortalama 100 bin adet saç bulunur ve yetişkinlerde yıkama ve taramaya bağlı olarak günde ortalama 100-150 adet saç teli dökülmesi normal kabul edilir. Sağlıklı bir insanda saç dökülmeleri 2 aya kadar sürebilir. Ancak yılda 3 kez tekrarlanan saç dökülme süresinin 2 ayı aşması bazı ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Böyle durumlarda doktora görünmekte fayda var. 

Saçlar neden dökülür?

Mevcut her saç telinin bir yaşam süresi vardır. Her saç teli ortalama 4-6 yıl yaşar. Bu süre içinde ortalama ayda 1cm uzar. Daha sonra dinlenir; bu sürede saç uzamaz ve sonra da dökülür. Saçların bu şekilde dökülmesi doğal bir süreçtir. 

Saç dökülmesine neden olan faktörler

1. Genetik faktörler

2. Deri problemleri

3. Yanlış beslenme alışkanlıkları

4. Vitamin ve mineral eksikliği 

5. Hormonal sorunlar

6. Bazı iç hastalıkları ve ilaç kullanımı

7. Doğum ve kemoterapi süreci

8. Kozmetik etkenler

9. Stres ve depresyon


LR L-RECAPIN SAÇ DÖKÜLMESİNİ NASIL ÖNLER?

 L-Recapin Tonik ve L-Recapin Şampuan olmak üzere 2 ürün bulunmaktadır. Bu iki ürünün de özelliği saç köklerini canladırarak saç dökülmelerini önlemektir. 




Ancak saç dökülmesi kellik ile karıştırılmamalıdır. Saç köklerinin tamamen öldüğü bölgelerde saç çıkması beklenemez. Saçların döküldüğü ancak saç köklerinin halen canlı olduğu, ya da saçların tüy gibi zayıf çıktığı bölgelerde saçları ve saç köklerini besleyerek güçlenmelerini sağlar. Böylece saçlar güçlenerek daha sağlıklı ve gür çıkmaya başlar ve dökülmeden uzayabilir. 

L-Recapin Şampuan Kullanımı

Saçınızı ıslatarak normal şampuanla yıkar gibi köpürtüyorsunuz. Yaklaşık 1 dakika kadar saçınız köpüklü şekilde bekliyorsunuz. Daha sonra su ile duruluyorsunuz. En iyi sonuç için haftada 3-4 kez kullanmalısınız.

L-Recapin Serum Kullanımı

Toniği her sabah saç diplerinize deriye temas edecek şekilde dökerek parmaklarınızın ucu ile (tırnaklarınız değmeyecek) hafifçe masaj yaparak saç derisine iyice yedirmeniz gerekmektedir. Daha sonra saçınızı kesinlikle yıkamayın ve o şekilde bırakın. Yıkamanız gerekiyorsa önce saçlarınızı yıkayıp, daha sonra toniği uygulayın. 



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.






















ZEITGARD RACINE KOLAJEN SERUM

KOLAJEN NEDİR, CİLDİMİZE NE FAYDASI VAR?

Kolajen; cildin yaşlanmasını durduran, kırışıklıkları gideren, saç ve tırnakları güçlendiren doğal bir amino asittir. Kolajen insan vücudunda cilt, saç, tırnak ve eklem kıkırdak dokusu proteinlerinin % 80′ ini oluşturan ve yüksek miktarda amino asit içeren bir protein maddesidir.



Cilt yaşlanmalarının, kırışıklık oluşumunun birçok nedeni vardır. Cildinizde oluşan kırışıklıkların temel nedeni serbest radikallerdir. UV ışınlar da serbest radikallerin oluşumunu tetikler. Ciltte kolajen yıkımına neden olurlar. Sonuç olarak da ciltte sarkmalar, çizgiler ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Şeker ağırlıklı bir beslenme, sigara ve yüksek miktarda güneşe maruz kalmak kolajen seviyelerini azaltır.
Kolajen,esnek, canlı ve genç bir cilt görünümü için çok önemlidir. Cildin elastikiyetini artırır. 30'lu yaşlarla birlikte cilt esnekliğini kaybeder. Bu nedenle kolajen, özellikle 30 yaş üstü anti-age kremlerinin vazgeçilmez maddesi olmalıdır. 
Özellikle 30-40 yaş arası cildin yaşlanma eğilimi göstermeye başladığı yaşlardır. Bu yaşlarda doğru ve zengin içerikli ürünlerle düzenli bir cilt bakımı uygulamak yaşlılık belirtilerinin kendini daha geç göstermesine destek olur.


Tam da bu noktada Zeitgard Racine Kolajen Serum devreye giriyor. Özellikle 30 yaş ve üzeri için ideal bir üründür. Kırışıklıkların henüz oluşmaya başladığı bu yaşlarda Racine Kolajen Serum içerdiği saf kolajen sayesinde cildin sıkılaşmasını sağlar. Yoğun bir şekilde cildi nemlendirir ve nemi hapseder. Her cilt tipine uygun olan bu ürün özellikle yorgun ve kuru ciltler için idealdir. Gündüz kremi öncesinde kullanmanız gereken Racine Kolajen Serum'un kırışıklıklarınızı azalttığını ve zamanla yok ettiğini göreceksiniz. 











Zeitgard Racine serisinin diğer ürünlerini inceleyebilir, set olarak kullanabilirsiniz. 
Zeitgard Racine serisi Gündüz Kremi, Gece Kremi, Göz Kremi ve Kolajen Serumdan oluşur.




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.