13 Şubat 2018 Salı

ZEITGARD RACINE KOLAJEN SERUM

KOLAJEN NEDİR, CİLDİMİZE NE FAYDASI VAR?

Kolajen; cildin yaşlanmasını durduran, kırışıklıkları gideren, saç ve tırnakları güçlendiren doğal bir amino asittir. Kolajen insan vücudunda cilt, saç, tırnak ve eklem kıkırdak dokusu proteinlerinin % 80′ ini oluşturan ve yüksek miktarda amino asit içeren bir protein maddesidir.



Cilt yaşlanmalarının, kırışıklık oluşumunun birçok nedeni vardır. Cildinizde oluşan kırışıklıkların temel nedeni serbest radikallerdir. UV ışınlar da serbest radikallerin oluşumunu tetikler. Ciltte kolajen yıkımına neden olurlar. Sonuç olarak da ciltte sarkmalar, çizgiler ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Şeker ağırlıklı bir beslenme, sigara ve yüksek miktarda güneşe maruz kalmak kolajen seviyelerini azaltır.
Kolajen,esnek, canlı ve genç bir cilt görünümü için çok önemlidir. Cildin elastikiyetini artırır. 30'lu yaşlarla birlikte cilt esnekliğini kaybeder. Bu nedenle kolajen, özellikle 30 yaş üstü anti-age kremlerinin vazgeçilmez maddesi olmalıdır. 
Özellikle 30-40 yaş arası cildin yaşlanma eğilimi göstermeye başladığı yaşlardır. Bu yaşlarda doğru ve zengin içerikli ürünlerle düzenli bir cilt bakımı uygulamak yaşlılık belirtilerinin kendini daha geç göstermesine destek olur.


Tam da bu noktada Zeitgard Racine Kolajen Serum devreye giriyor. Özellikle 30 yaş ve üzeri için ideal bir üründür. Kırışıklıkların henüz oluşmaya başladığı bu yaşlarda Racine Kolajen Serum içerdiği saf kolajen sayesinde cildin sıkılaşmasını sağlar. Yoğun bir şekilde cildi nemlendirir ve nemi hapseder. Her cilt tipine uygun olan bu ürün özellikle yorgun ve kuru ciltler için idealdir. Gündüz kremi öncesinde kullanmanız gereken Racine Kolajen Serum'un kırışıklıklarınızı azalttığını ve zamanla yok ettiğini göreceksiniz. 











Zeitgard Racine serisinin diğer ürünlerini inceleyebilir, set olarak kullanabilirsiniz. 
Zeitgard Racine serisi Gündüz Kremi, Gece Kremi, Göz Kremi ve Kolajen Serumdan oluşur.




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder