16 Şubat 2018 Cuma

VÜCUT ÇATLAKLARI NEDEN OLUŞUR? NASIL GEÇER?

VÜCUT ÇATLAKLARININ NEDENLERİ NELERDİR?

Derideki çatlaklar özellikle kadınların en çok uğraştığı cilt problemleri arasında yer alıyor. Özellikle hamilelikte ve ani kilo değişimlerinde oluşan bu deformasyonlar zamanla çözülemeyecek boyutlara ulaşabiliyor. Bu nedenle çatlaklar oluşmadan ya da henüz oluşmaya başlamışken müdahale etmek en doğrusu.


Daha çok kadınlarda, kalça, baldır, karın ve göğüs bölgelerinde çatlaklar görülmektedir. En önemli nedenleri arasında kilo alıp vermedeki ani değişiklikler, gebelik ve vücudun nemsiz kalması sayılabilir. Ancak bu da selülit gibi her kadında görülmeyebilir. Çevresel faktörlerin dışında tamamen cilt yapısı ön plandadır. 

Deri çatlağı, çeşitli nedenlerle cildin iç kısımdan yırtılması olarak bilinir. İç kısımda oluşan yırtıklar cilt üzerinde çizik şeklinde görünür. Önce morarma şeklinde görülmeye başlayan çatlakların zamanla dış sınırları koyulaşmaya iç kısımları beyazlaşmaya başlar. Son olarak resimdeki gibi görünür. 




Çatlak oluşumu nasıl önlenir?

Çatlakların oluşmaması için büyük çaba sarf etmek gerekir. Öncelikle cildinizi her gün nemlendirmelisiniz. Özellikle kilo verme veya alma, gebelik gibi dönemlerden geçiyorsanız çok daha dikkat etmelisiniz. Günlük su tüketim miktarını kesinlikle tamamlamaya çalışın. 

Daha önceden oluşmuş çatlaklar için ne yapabiliriz? Çatlakları tamamen yok etmek çok zordur. Ancak düzenli bir şekilde doğru bir ürün kullanarak önemli ölçüde azaltabilirsiniz.



Bunun için sizleri hem çatlak tedavisinde kullanılan hem de sıkılaşma sağlayan harika bir ürünle daha tanıştırmak istiyorum.

LR ALOE VERA ŞEKİLLENDİRİCİ VÜCUT JELİ 

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan, çokça konuşulan ve etkisi kanıtlanmış bir ürün.

Cilt tarafından hızla emilen bu jel, daha çok karın ve üst kol bölgesi için idealdir. İçeriğindeki %30 aloe vera jel, yeşil çay özü ve IntenslimⓇ etken madde kompleksi ile bağ dokusunun elastikiyetini artırır. Böylece cilt gerginleşir ve sıkılaşır. Düzenli kullanımda karın bölgesinde incelme sağladığı, çatlakları azalttığı görülmüştür.



Aynı zamanda üst kol ve karın bölgesinde meydana gelen sarkmaları da toparlayıcı etki göstermektedir. 
Sarkma, kolajen ve elastin liflerin azalmasına bağlı olarak derinin sıkılığını yitirmesidir. Bu durum deriyi ve kasları gevşek hale getirir. Sarkmaları önlemek için yapılacak en güzel şey egzersizdir. Düzenli egzersizler kas kütlesini arttırır ve cildi sıkılaştırır. Aynı zamanda hava almasını sağlar. Günlük su tüketimi en az 2 litre olmalıdır. Kuru olmayan ve sıkı bir cilt için su tüketimi çok önemlidir. Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli elastikiyeti artırarak sarkmaların oluşmasını önler. Var olan sarkmaları da önemli ölçüde azaltır. Burada önemli olan ürünü doğru ve düzenli bir şekilde kullanmaktır. Günde 2 defa problemli bölgeye masaj yaparak uygulayın. 





❕ LR ALOE VERA DÜZENLEYİCİ KREM İLE BİRLİKTE KULLANILDIĞINDA DAHA İYİ SONUÇLAR VERMEKTEDİR. 

✱Bilimsel araştırmalar vücut jelinin etkisini kanıtlıyor

Kullanıcıların;

■ %100'ü daha iyi bir cilt yapısına sahip olduklarını söylüyor.

■ %70'i cildin elastikiyet kazandığını söylüyor.

■ %70'i cildin daha parlak ve gergin bir görünüm kazandığını onaylıyor. 

✱ Bilimsel araştırma, Institut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün karın bölgesine uygulanarak yapılmıştır. 




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder