30 Haziran 2017 Cuma

Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer??

Göz Altı Morlukları Neden Oluşur?

Çevremizde bir sürü kişiyle karşılaşmışızdır göz altı morluğu olan. Gözlerinin altı mor birini gördüğümüzde ise ilk aklımıza gelen yorgun ve uykusuz olduğudur. Bu doğru bir tanıdır ancak tek nedeni uykusuzluk ve yorgunluk değildir. 



Stresli ve yoğun bir iş yaşantısı, hayatın zorlukları, yetersiz beslenme, kalitesiz makyaj malzemesi kullanımı, hamilelik ve regl dönemi, ilaç kullanımları, ilerleyen yaş, kalıtsal özellikler ve en başta da dediğimiz gibi uykusuzluk ve yorgunluk göz altlarının solgun ve cansız görünmesine hatta morarmasına neden olur. Güzellik açısından hiç de hoş görünmeyen bu morluklardan kurtulmak sanıldığı gibi imkansız veya zor değildir. 

Göz altı morlukları nasıl geçer? 

Göz altı morlukları için öncelikle yaşam kalitenizi artırmanız gerek. Bunun için günlük hayatta yapabileceğiniz şeyler şöyle;
◼ Dengeli beslenme
◼ Güneşe karşı korunma
◼ Düzenli uyku
◼ Uzun süre televizyon ve bilgisayar başında kalmamak
◼ Soğuk su kompresi uygulamak
◼ Yüksek yastık kullanmak

Bunlar hem yaşam kalitenizi arttıracak hem de daha iyi görünmenizi sağlayacaktır. Ancak sadece bunlar yeterli olmayabilir. Böyle durumlarda göz altı morlukları için birçok tedavi yöntemleri vardır. Tedavi yöntemleri göz altı morluklarının seviyesine göre değişmektedir. 

Başlıca yöntemler;
◼ Göz altı kremleri
◼ Lazer tedavi yöntemi
◼ Kimyasal peeling
◼ Dolgu tedavisi
◼ Cerrahi tedaviler
Bu yöntemlerde en zahmetsiz ve maliyetsiz olanı takdir edersiniz ki göz altı kremleri kullanmaktır. Ancak kullanacağınız kremleri iyi seçmeniz gerekir. Bu konuda 30 yıllık tecrübesi ve doğal içerikli ürünleriyle LR'a güvenebilirsiniz. 

Peki hangi ürünleri ve nasıl kullanacaksınız?

LR Aloe Vera Konsantre Jel ve Platinum Express Eye Cooler göz altı morluklarında en iyi sonuç veren 2 ürün. Bu iki ürünü düzenli bir şekilde kullandığınızda zamanla göz altı morluklarından kurtulduğunuzu göreceksiniz.


Platinum Express Eye Cooler 

Hafif ve hızlı emilen yapısı ile göz çevresini nemlendirir ve tazeler. Uyarıcı ve canlandırıcı etki sağlar, yorgun gözlere iyi gelir. Lumin-Eye®, yeşil kahve ve Hyaluronik asit içeriği ile göz altı halkalarının ve ince kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Sabah ve akşam göz çevresine hafif vuruşlar yaparak uygulayın. 

Aloe Vera Konsantre Jel 

%90 aloe vera içerikli, aloe vera yaprak jeline yakın kıvamda ve formda olan bu jeli buzdolabında soğutarak kullanın. Haftada 2 kez göz altına yoğun miktarda maske uygulaması yapılabilir. Bu göz altı lekelerinin giderilmesine yardımcı olacak, cildi tazeleyip hoş bir serinlik sağlayacaktır. 




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.























0 yorum:

Yorum Gönder