28 Haziran 2017 Çarşamba

LR Zeitrgard 2 ile Kırışıklıklara Veda..

LR ile Yaşlanmaya Son..

Cilt yaşlanmasına özgü birçok belirti vardır. Alındaki kırışıklıklar, kaş arasında oluşan çizgiler, kaz ayağı görünümü, gözaltı torbaları, perioral kırışıklıklar, nazalobial kırışıklıklar ve boyun kırışıklıkları yaşlandığınızın göstergeleridir. 

... ve bunların bir çaresi var: ZEITGARD Anti-Age Sistem

LR'nin kırışıklık karşıtı cihazı Zeitrgard 2 Anti-Age düzenli kullanımda kırışıklıkları azaltır, cildinizin sağlıklı görünmesine yardımcı olur. 
Ancak pek çok kişi tarafından cihaz '' yüz ütüsü'' olarak adlandırılıyor ve bu yanlış kullanıma neden oluyor. 
Zeitgard 2 tek başına veya başka markaların kremleriyle kullanılırsa hiç bir işe yaramaz. Çünkü kırışıklıkları azaltan cihaz değil, aslında LR Anti-Age kremleridir. Cihazın amacı ise sıcak modda gözenekleri açarak kremlerin cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlamak, daha sonra soğuk modda ise gözenekleri küçülterek kremlerin deri içerisinde hapsolarak daha uzun süre etki etmesini sağlamaktır. Bu nedenle cihazı başka ürünlerle kullanmak fayda sağlamayacaktır.

LR Anti-Age kremlerinde ise yenilikçi 2 etken madde bulunmaktadır; H₂O Patch ve Ultra Filling Spheres 
H₂O Patch; kontrollü şekilde cilt içerisinde dağılarak optimum ve uzun süreli nemlendirmeyi sağlar.
Ultra Fillling Spheres ise cilt içinde suyu emerek hızlı bir şekilde ve büyük oranda şişerek cilt yüzeyindeki kırışıklıkları ve ince çizgileri doldurur. Kremlerin kullanıldıktan sonra hemen gözle görülür fark yaratmasının sebebi budur. 

Zeitgard 2 Nasıl Kullanılır?

Yukarıda da dediğim gibi kırışıklıkları yok eden cihaz değil kremlerdir. Bu nedenle cihazı sıcak modda 1 saat boyunca yüze uygulamak ütü gibi kırışıklıkları gidermeyeceği gibi  aksine cildinize zarar verebilir. Kırışıklıkları cihazı ve kremleri düzenli kullanarak azaltabilirsiniz. 
Cihazın toplam kulanım süresi 4 dakikadır. İlk başladığınız ay 4'er dakikalık 4 seans, 2.ay 4'er dakikalık 3 seans ve sonraki aylarda 4'er dakikalık 2 seans olmak üzere düzenli bir şekilde kullandığınızda kalıcı olarak kırışıklıkların azaldığını göreceksiniz. 

Zeitgard 2 hangi bölgeye ne kadar süre uygulanır?


Tabloda görüldüğü sürelerde ve ayarlarda cihazı düzenli kullandığınızda Zeitgard Anti-Age sistem kırışıklıkları azaltır ve cildin daha genç bir görünüme sahip olmasını sağlar. 
◼ Kullanıcıların %90'ı cildindeki nem oranının daha iyi hale geldiğini hissediyor. 
◼ Kullanıcıların %90'ı cildin elastikiyetinin değiştiğini onayladılar.
◼ %80'nin üzerinde kullanıcı hemen gözle görülebilir ve hissedilebilir sonuçlar elde edildiğini onaylıyor. 


Zeitgard 2 Anti-Age sistemi satın almak avantajlı mı?

Kırışıklıklardan kurtulmak için bir güzellik salonuna gittiğinizi düşünürsek eğer böyle bir cilt bakımı için en az 100-150 TL ücret ödersiniz. Tek seans da yeterli olmayacağından en az 5-6 seans buna devam etmeniz gerekecek. Ona vereceğiniz parayla cihazı alır hem dışarı çıkma derdi olmadan hem de istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz. Üstelik iş ortağı olarak cihazı satın aldığınızda çok daha avantajlı bir fiyata sahip olacaksınız.  



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.





























0 yorum:

Yorum Gönder