17 Temmuz 2017 Pazartesi

Diş sağlığınız için Aloe Vera..

Diş sağlığınız için doğru diş macunu seçin!!

Dişlerimiz hem sağlığımız hemde güzelliğimiz için büyük önem taşır. Güzel bir gülüş için herkes bembeyaz ve sağlıklı dişler ister.
Günlük ağız hijyenini sağlamak için önemli 3 faktör vardır. Bunlara önem sırasına göre;





1.) Fırçalama tekniği

2.) Diş fırçası

3.) Diş macunu 

Ben size diş macunundan bahsetmek istiyorum. Diş macunun esas görevi, dişler üzerinde plak oluşumunu önleyecek şekilde temizlik yapmaktır. Günümüzde hemen hemen bütün diş macunları benzer içeriğe sahiptir. Bazılarına özel olarak beyazlatıcılar, hassasiyet gidericiler, diş eti güçlendiriciler eklenmiştir. 

Ancak diş macunu da seçerken mümkün olduğunca kimyasaldan uzak, doğal içerikli ürünleri tercih etmeliyiz. Bunun için benim tercihim LR Aloe Vera Diş Macunu.

Neden LR Aloe Vera Diş Macunu

Öncelikle LR Aloe Vera Diş Macunu içeriğinin %43'ü aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen özden meydana gelmektedir. Ağız içi mukozasında yaralanma, yanık gibi durumlar sonucu ya da takma diş kullanımı sonucu sıkça oluşan mantar enfeksiyonunu önlemede aloe vera diş macunu antifungal etkisiyle oldukça fayda sağlamaktadır.



Aloe Vera aynı zamanda diğer diş macunları ile temizlenmesi çok güç olan diş eti çizgisi üzerinde oldukça güçlü antiseptik özelliğiyle etkili temizlik yaparak ve diş taşı (plak) oluşumunun önüne geçmeye yardımcı olur.

Aloe Vera özellikle diş eti çekilmesinin önlenmesinde diğer diş macunlarına kıyasla çok üstün bir kabiliyete sahiptir.  Diş etlerinde oluşan diş eti kanamalarını minimuma indirir.

Antiviral etkisi ile uçuk ve ağız için zonası oluşumunu engeller.

İçinde bulunan ekinezya özünün diş ağrısı ve diş eti iltihabına iyi gelen doğal bir antibiyotik olduğu bilinmektedir. 



Propolis, antibakteriyel etkisi ile diş ve diş etlerini korur. Diş çürümelerine ve ağız içerisinde kötü kokuya yol açan bakterileri yok eder.
Eğer diş hassasiyeti yaşıyorsanız iseniz ona göre bir diş macunu kullanmanız daha doğru olur. Aşırı hassas dişlerin başlıca belirtisi soğuk hava solunduğunda, dişleri fırçalarken, sıcak, soğuk, tatlı ya da ekşi yiyecekler ya da içecekler tüketirken hissedilen ağrı ve rahatsızlık hissidir. Bu etkenlerle temasımız olan her seferde dişimizin alt kısmı çevresinde keskin bir ağrı hissediyorsak, aşırı hassasiyetle karşı karşıya olma olasılığımız yüksektir.



Sizin de diş hassasiyetiniz varsa LR Aloe Vera Sensitive Diş Macunu kullanmanızı öneririz





➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
















1 yorum: