26 Ekim 2017 Perşembe

ALOE VERA BALI İÇECEK FAYDALARI

ALOE VERA BALLI İÇECEK NE İŞE YARAR?

Daha önce Aloe Vera İçecekler ile ilgili yazmıştım. Ay sonuna kadar yani 26 - 31 Ekim tarihleri arasında Ballı İçecek %25 indirimde. Kampanya stoklarla sınırlı. 
Bu nedenle kısaca tekrar bahsetmek istiyorum size özelliklerinden ve faydalarından. 




1) Tip 2 Diyabet hastası iseniz aloe vera ballı içeceği 3 ay düzenli kullanarak kan şekerinizi düzenleyebilirsiniz. 3 ay sonunda kan şekerinizin normal seviyeye gerilediğini göreceksiniz. 
Burada önemli olan Tip 1 Diyabet yani doğuştan gelen insülin bağımlılığı olmamasıdır. 

2) Yanlış beslenme ve obezite sonucu oluşan yüksek kan şeker (hiperglisemi ve hiperlipidemi) değerlerini 3 ay düzenli kullanım sonucu normal seviyeye gerilettiğini gözlenmiştir. 

3) Aloe Vera içeceğin 3 ay boyunca düzenli olarak kullanıldığında yüzdeki kırışıklıkları azalttığı ve cildin elastikiyetini yüksek oranda artırdığı gözlemlenmiştir. 

4) Aloe Vera içecek düzenli olarak 2-3 hafta kullanıldığında tüm bağışıklık sistemini güçlendirdiği görülmüştür. Bağışıklık hücreleri çoğalmaya, vücuda zararlı madde ve organizmalarla karşılaştığında onlara karşı savunma maddesi olan antikorları kata kat fazla üretmeye başlamıştır. 

5) İltihaplı bağırsak hastalıklarında, özellikle ülseratif kolit gibi durumlarda aloe vera jel içecek 4 hafta süre ile kullandığında hem bağırsak dokusunda iyileşme hem de hastaların şikayetlerinde belirgin şekilde azalma olduğu ve bu etkinin bu tür bağırsak hastalıklarında en sık kullanılan “mesalazine” adlı ilacın etkisiyle eş değer olduğu görülmüştür.

6) Aloe vera içecek 14 gün boyunca düzenli kullandığında kandaki toplam anti-oksidant kapasitesinde oldukça belirgin bir artış olduğu gözlenmiştir. Bu da aloe vera jel içeceğinin, çeşitli nedenlerle metabolizmamızda oluşan ve kan dolaşımına katılarak üzerimizde toksik etki yaratacak olan zararlı maddelerden vücudu kurtaran bir gıda takviyesi olduğunu gösteriyor.

Aloe Vera Ballı içecek ilaç değildir, sadece gıda takviyesidir. 



➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.



Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: 
mucizederyasi






0 yorum:

Yorum Gönder