31 Temmuz 2017 Pazartesi

Gece maskeleri ile uykuda yenilenin..

Kusursuz bir cilt için gece maskesi

Herkes kusursuz bir cilde sahip olmak ister. Ancak cilt bakımı yapmak çoğu zaman vakit alan ve uğraştırıcı bir iş olsa da güzel bir cilde kavuşmak için olmazsa olmazdır. 




Yoğun günlerde zaman ayırıp cilt bakımı yapmak oldukça zordur. Böyle durumlarda gece maskelerini deneyebilirsiniz. Üstelik gece maske yapmak, maskenin çok daha fazla faydalı olmasını sağlıyor. Çünkü cildimiz geceleri kendini yeniliyor. Kan dolaşımının artması, hücrelerin yenilenmesi ve cildin dış etkenlerle birlikte uğradığı hasarların tamir edilmesi hep gece saatlerinde olur. Bu iyileşmeyi hızlandırmak için geceleri bakım yapmak çok daha faydalı olacaktır. 

Peki geceleri nasıl bir uygulama yapmak gerekir? 

Evde bulabileceğiniz malzemelerle doğal maskeler yapabilirsiniz elbette. Ancak böyle maskeler ilk hevesle bir kere yapılsa da daha sonra bunları da yapmak zor gelecek ve zamanla vazgeçmek kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle hazır ancak bitkisel içerikli ürünleri kullanmak daha doğru bir tercih olabilir. 




Maske olarak yüze uygulandıktan sonra belli bir süre bekleyip daha sonra soyularak veya yıkanarak temizlenen bir sürü ürün piyasada mevcut. Ancak benim size önerim gece boyunca yüzünüzde kalarak cildinizi yenileyen bir ürün olacak.

LR Zeitgard Anti-Age System - Gece Maskesi 

Zengin içerikli maske, içeriğindeki yüksek konsantreli etken madde kompleksi Ultra Filling Spheres™ Jojoba yağı ve şizandra üzümü ile ekstra bakım ve yenilenme sağlar. Cilt gece boyunca rahatlayarak değerli etken maddeleri rahat bir şekilde alır. Cildiniz kendini sabah yumuşacık, pürüzsüz ve taze hisseder. 



Haftada 2 gün geceleri uygulayarak kullanacağınız LR Zeitgard Gece Maskesi, gece boyunca yüzünüzde kalır. Krem gibi yüze uygulanır ve sürdükten sonra yıkanmaz. 
Jojoba yağı cildin nem oranını en uygun seviyeye taşır. Ultra Filling Spheres maddedi Anti-Age etkisi göstererek cildi yaşlanmaya karşı korur. Şizandra üzümü cildi tazeler ve yenilenmesine yardımcı olur.


Cilt bakımı, güzellik veya maskeler deyince ilk akla gelen bayanlar oluyor ancak bakımlı erkeklerin sayısı da her geçen gün artıyor. 

Erkek cildine de uygun olan Gece Maskesini cilt güzelliğine önem veren, bakımlı beyler de rahatlıkla kullanabilir. 








 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi






0 yorum:

Yorum Gönder