1 Ağustos 2017 Salı

Aloe Vera ile kan şekerinizi düzenleyin!!

Yaz sıcaklarında sağlıklı içecekler

Yaz sıcaklarında vücudumuzun sıvı ihtiyacı daha da fazla oluyor. Terlemeyle birlikte su kaybeden vücut, sıvı dengesini korumak için daha fazla sıvıya ihtiyaç duyuyor. 


Vücudumuzun ne kadar suya ihtiyacı var? Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişiyor. Kişiye göre değişmesindeki neden ise; kişinin kilosu, aktivite durumu ( hareketsiz, orta hareketli, aktif spor yapan), yaşadığı bölgenin iklim durumu gibi şartlar bağlı. Ancak Amerikan Sağlık Enstitüsünün belirlediği ortalama değerler; yetişkin bir erkek için günlük 3lt, yetişkin bir kadın için ise günlük 2.2lt şeklindedir. 

Eğer gün içerisinde bu kadar su tüketemiyorum diyorsanız farklı sıvılarla bu açığı kapatabilirsiniz. Ancak tercih edeceğiniz içecekler asitli, şekerli ve hazır meyve suları yerine taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları, ayran veya evde hazırlanmış meyve kompostoları olmalıdır. Böylelikle hem su tüketimini artırmış olup vücudun sıvı ihtiyacını karşılarsınız hem de fazla şekerden uzak durmuş olursunuz.



Aloe Vera Jel İçecek ile Serinleyin

Yaz sıcaklarında tüketmek için hem serinletici, ferah hem de sağlıklı alternatifler arıyorsanız bunu mutlaka denemelisiniz. 
Su veya soda hangisini tercih ediyorsanız büyük bir bardağa doldurun. İçine dilediğiniz çeşit LR Aloe Vera Jel İçecekten 3 kapak - 30ml (arzuya göre biraz daha az konulabilir) ve buz ekleyin. Damak zevkinize göre içine limon dilimi, nane yaprağı ekleyerek farklı aromalar katabilirsiniz. 

Bu içeceği özellikle yemeklerden önce tüketmenizde fayda var. Aloe Vera Jel içeceğin özelliklerinden biri de tokluk verici hissidir. Bu nedenle kilo vermenize yardımcı olur. Kullanım şekli normalde yemeklerden yarım saat önce 3 kapak (30ml) şeklindedir. Verdiği tokluk hissi ile daha az yemek yemenizi sağladığı için kilo vermenize yardımcı olur. 

Aloe Vera Jel İçeceğin tek faydası kilo vermenize yardımcı olmak değil elbette. Diğer faydalarından da bahsedelim. 



Aloe Vera Jel İçeceğin Faydaları

Tip 2 diyabet hastalarının düzenli kullanımda (en az 12 hafta) kan şekeri seviyesinin normal seviyelere gerilediği gözlenmiştir. 
▶ Bağışıklık sistemini güçlendirir, zararlı bakterilerle savaşan antikor üretiminin artmasını sağlar.
▶ İltihaplı bağırsak hastalıklarında, aloe veranın hücre yenileme özelliği ile bağırsak dokusunun iyileştiği ve hastaların şikayetlerinde azalma olduğu görülmüştür. 
▶ Bağırsak düzenleyici özelliği ile bu konuda sıkıntı yaşayanlar için birebirdir.
▶ Yemeklerden önce tüketildiğinde verdiği tokluk hissi kilo vermeye yardımcı olur. 
▶ Kandaki antioksidan seviyesini artırır.
▶ Cildin yapı taşlarından olan kolajen üretimini artırarak cildin yenilenmesini sağlar. Yüzdeki kırışıklıkların azaldığını, cildin elastikiyetinin artığını görebilirsiniz. 

Tabi ki tüm bunlar da en önemli şey düzenli kullanımdır. Ayrıca hatırlatmakta fayda var ki LR Aloe Vera ürünleri ilaç değildir. Her bünyede farklı zamanlarda farklı etki gösterebilir. Doktorların verdiği ilaçlar bile her bünyede aynı etkiyi göstermemektedir. 

ÖNEMLİ: Tansiyon hastası, kalp rahatsızlığı veya kalp ameliyatı geçirmiş, Tip 1 diyabet hastası veya düzenli herhangi bir ilaç kullananların doktora danışarak kullanmaya başlaması tavsiye olunur.


 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi










0 yorum:

Yorum Gönder